Du är här: keryx/startsidan. Hoppa till huvudinnehållet (h) Sidans menysektion:
Keryx logotype

Startsida

Lars blogg

Ny lärobok: Webbserverprogrammering 1 med PHP

Nu är min nya lärobok upptryckt och kan köpas. Den behandlar Webbserverprogrammering med PHP och skiljer sig från andra böcker i ämnet på några sätt. Jag går inte igenom språkets alla detaljer. Det behövs inte. PHP har en ypperlig manual. I stället vill jag lära mina läsare hur de kan använda manualen och vad de behöver tänka på för att bygga säkra PHP-appar redan från början.

» Läs hela

2013-09-05 15:26

Annorstädes
 

Keryx är ett företag som innehas av Lars Gunther. Jag jobbar med utveckling och undervisning inom datorteknik och webbutveckling, med fokus på användbarhet, god praxis, tillgänglighet och säkerhet.

Information in English: This is the website of Keryx, a company run by Lars Gunther. At the moment I am not doing business outside of Sweden. I do, however, have quite a large number of international contacts and I am involved in some groups that work to establish best practices, accessibility and web standards in schools and the marketplace.

Jag erbjuder tjänster anpassade till det lilla företaget, föreningen, kyrkan eller individen.

Företaget presenteras mer i detalj på dess egen sida.

Vad finns på denna sajt

Utöver information om vad vi gör, så finns här artiklar om främst webbutveckling, men om det är något som utmärker mig, så är det nog mångsidighet. Därför kommer denna sajt att innehålla mer än bara företagsinformation. Här kommer du kunna ta del av framför allt Lars tankar om en mängd olika områden. Sajtens innehåll presenteras på sidan colophon.

Kontakt med mig

Får du lättast om du går till kontaktsidan.

Vad betyder ordet "Keryx"

Keryx är ett grekiskt ord som kan översättas budbärare, förkunnare, predikant. Jag (Lars Gunther) jobbar med kommunikation i alla dess former, både som webbutvecklare, lärare i webbteknik och som just predikant.

Uppdaterad: 2004-08-08 10:27    © Keryx